Akyer güven veriyor

Kozcağız Bölge Muhtarlar Derneği’nde(KOMUDER) 1. Olağan Kongresi’ni tamamladı. Kongrede mevcut Başkan Ferdi Akyer, oy birliğiyle yeniden Başkan seçildi.
Bu haber 2022-03-09 11:36:15 eklenmiş ve 176 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur Ak

 

 

KOMUDER’in Olağan Kongresi’nde seçim tek liste ile yapıldı. Kongreye; Üyesi Giray Gülsoy,Bartın Tarım İl Müdürü Yasin önder ve Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş misafir olarak katıldı. Seçim öncesinde delegelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Akyer, Kozcağız’da muhtarların tek çatı altında toplanmasının önemini vurguladı. Akyer, KOMUDER’infaaliyetlerinde emeği geçen tüm muhtarlara teşekkür ederken birlik ve beraberliğin hizmet kalitesi ve vatandaşların memnuniyeti için önemine değindi. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlikler hakkında delegelere bilgiler veren Başkan Akyer, hükümet tarafından köylerimize yapılacak olan iş ve işlemler ile yeni proje ve hizmetlerin vatandaş adına takipçisi ve destekçisi olacaklarını söyledi.

 

 

Akyer, “Hiç durmadan çalışacağımızdan ve Kozcağız’a hizmet etmek için canla başla mücadele edeceğimizden şüpheniz olmasın. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Daha sonra seçim gerçekleştirildi. Akyer tek liste halinde yapılan seçimde katılımcıların tamamının oyunu alarak yeniden KOMUDER Başkanlığı’na seçildi.

ETİKETLER : Bartın İl Genel Meclis Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›