Emniyet uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Özellikle son dönemde narkotik ile ilgili faaliyetlerine daha da hız veren Bartın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, ilimiz genelinde yaptıkları operasyonlar ve uygulamalar sayesinde uyuşturucu madde tacirlerine ve kullanıcılarına geçit vermiyor.
Bu haber 2022-03-09 11:26:30 eklenmiş ve 124 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde, 6 Mart Pazar günü, Bartın Şehirlerarası Otobüs Terminalinde durumundan şüphelenilen R.A. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada; 0,32 gram metamfetamin maddesi, 1,2 gram eroin maddesi (eroin maddesi içiminde kullanılan), 4 adet şırınga,1 adet payp, 1 adet kaşık, 1 paket limon tuzu, zıvana ele geçirildi.

 

 

Şüpheli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; “uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak”suçunu düzenleyen TCK 191. maddesi kapsamında tahkikat başlatıldığı bildirildi.

 

 

Sigara paketinden esrar ve Med çıktı!

 

Polisin bir diğer başarılı işlemi ise kimlik kontrolü sırasında gerçekleşti. Yine 6 Mart Pazar günü saat 22.00 sularında durumu şüpheli görülerek durdurulan İ.K. isimli sahsın yapılan GBT’sinde (Genel Bilgi Tarama) daha önceden “kullanmak için uyuşturucu madde satın alma veya kabul etmek” ve“hayasızca harekette bulunmak” suçlarından 3 adet suç kaydı bulunduğu tespit edilince üst araması yapıldı. Şahsın üzerinden çıkan bir adet sigara paketi açıldığında ise paketin içine zulalanmış halde esrar maddesi ve bir miktar da Med maddesi ele geçirildi. Şahısla ilgili yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

 

ETİKETLER : Bartın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›