“Kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bartın Valisi Sinan Güner, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu vurgularken “Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur” dedi.
Bu haber 2022-03-08 14:50:38 eklenmiş ve 121 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi – Bartın Valisi Sinan Güner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesiyle kadınların, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarı ile yerini aldığını ve almaya da devam ettiğine vurgu yapan Vali Güner, kadınların sahip olduğu her hakkın, milletin tüm fertleri için büyük bir güven kaynağı olduğunu söyledi.

 

 

Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine de herkesten daha çok katkıda bulunduklarını belirterek mesajında şöyle dedi:

 

 

“Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.

 

 

İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi ile kadınlar, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarı ile yerini almış ve almaya devam etmektedirler. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar.

 

 

Kadınlarımızın sahip olduğu her hak, milletimizin tüm fertleri için büyük bir güven kaynağıdır. Çünkü toplumsal huzurun temini bir annenin, bir eşin kalbindeki huzurla alakalıdır. Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, özverinin timsali olan başta aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

ETİKETLER : Sinan Güner 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›