Resim atölyesi eserleri göz kamaştırdı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Resim Atölyesi Sergisi’nin açılışını gerçekleştiren Bartın Belediyesi, 90 eserin sergilendiği Resim Atölyesi Sergisinin, 20 Mart 2020 tarihine kadar açık kalacağını duyurdu.
Bu haber 2022-03-08 14:43:12 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bartın Belediyesi Resim Atölyesi Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Yalı Yaşam Merkezi’ndeki Bartın Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşen törene protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın konuşma gerçekleştirdi.

 

 

“Tüm halkımızı bu güzel sergimizi görmeye bekliyoruz”

 

 

Başkan Akın, konuşmasında “Tarih boyunca her alanda başarılı çalışmalara imza atan kadınlarımız gurur kaynağımızdır. Türkiye’nin çağdaşlık yolunda devamlılığını sürdürebilmesi için, kadının, toplumsal statüsünün güçlendirilmesi ülkemizin temel önceliği olmalıdır. Bartın Belediyesi olarak bizlerde her zaman bu bilinçle hareket ettik. Bugün burada da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz kapsamında Bartın Belediyesi Resim Atölyesi Sergisi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. 48 kursiyer tarafından 90 eserin sergilendiği Bartın Belediyesi Resim Atölyesi Sergimiz, 20 Mart 2020 tarihine kadar açık kalacak. Tüm halkımızı bu güzel sergimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

 

 

“Çok daha iyi imkânlar altında halkımıza hizmet vereceğiz”

 

 

Konuşmasının devamında yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi projesinden bahseden Akın, “Bartın bir kültür şehri. Bartın bir sanat şehri. Bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik. Sosyal, kültürel, sportif anlamada halkımızın beklentilerine cevap vermeye çalıştık. Allah nasip ederse hayata geçireceğimiz Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi projesiyle çok daha iyi imkânlar altında halkımıza hizmet vereceğiz. Bu güzel eserlerde emeği geçen tüm kursiyerlerimize ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Kursiyerler sertifikalarını protokol üyelerinden aldı

 

 

Başkan Cemal Akın’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından kursiyerlere belgeleri takdim edildi. Belge takdim törenin ardından ise Başkan Cemal Akın ve protokol üyeleri serginin açılış kurdelesini kesti. Törenin devamında Başkan Cemal Akın ve davetliler sergiyi gezdi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›