Akın, karanfil dağıttı

El Emeği Göz Nuru Pazarı ve Galla Pazarı’nda satış yapan üretici kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil takdim eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Bu haber 2022-03-08 14:21:39 eklenmiş ve 113 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, El Emeği Göz Nuru Pazarı ve Galla Pazarı’nda satış yapan üretici kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle karanfil takdim etti.

 

 

Göreve geldikleri günden bu yana önemli etkinlikler gerçekleştirildiğini belirten Akın, Belediye olarak her zaman kadınların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Karanfil dağıtımının ardından değerlendirmelerde bulunan Akın; “Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirmektedir. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz. Bizler Bartın Belediyesi olarak kadınlarımızın yanındayız. Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin, kadınlarımızın, ülkemize değerli insanlar kazandırdıkları için ellerinden öpüyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›