Vali Güner, Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret

Okul ziyaretlerine devam eden Vali Sinan Güner, son olarak beraberindeki heyetle birlikte Bartın Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden Merkezin fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Bu haber 2022-03-04 15:14:33 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerden bilgiler aldı.

 

 

İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Okul Müdürü Yavuz Çiçek’in hazır bulunduğu incelemeler sırasında okul binasını gezen Vali Güner, yetkililerden Merkezin fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

 

 

İdarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Güner, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin burada genel yetenek, resim, müzik, dijital tasarım, robotik kodlama, yazılım, teknoloji, tasarım, yabancı dil, Fen Bilimleri, zeka oyunları gibi birçok alanda eğitim alarak kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını ifade etti. Güner, ilimizdeki eğitim kalitesini daha da artırarak çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içinde olduklarını vurguladı.

 

 

Daha sonra merkezin atölyelerini gezen Vali Güner, İl Özel İdaresinin katkılarından dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin’e teşekkür etti.

ETİKETLER : Sinan Güner Bartın Valiliği Bartın Bilim ve Sanat Merkezi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›