Akın taş kömürü işletme müessesesini ziyaret etti

Beraberindeki heyetle birlikte Amasra Taş Kömürü İşletme Müessese Müdürlüğü ve sendika şubeleri ile madencileri ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tüm müdürlük çalışanlarına ve vardiyaya giren madencilere kolaylık diledi.
Bu haber 2022-03-04 10:57:32 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Taş Kömürü İşletme Müessese Müdürlüğü’nü, sendika şubelerini ve madencileri ziyaret etti.

 

 

Başkan Akın’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi eşlik etti.

 

 

Akın ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında, “Türkiye Taş Kömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Ayrıca Amasra Taş Kömürü İşletme Müessese Müdürlüğü’nde görevli personelleri de ziyaret ederek sohbet ettik. Bizleri ağırlayan Amasra Taş Kömürü İşletme Müessese Müdürü Cihat Özdemir ve tüm müdürlük çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

Hayırlı olsun

 

 

Ardında da aynı heyetle birlikte Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessesesi İşletme Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessesesi İşletme Müdürü olarak atanan Maden Yüksek Mühendisi Selçuk Ekmekçi’yi, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessesesi İşletme Müdürlüğü santral personeli Ali Akalın, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi’ne vermiş olduğumuz desteklerden dolayı bizlere teşekkür ederek hediye takdim etti. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

GMİS ve Amele Birliği’ne ziyaret

 

 

Başkan Akın, Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessesesi İşletmesinde şubesi bulunan Genel Maden-İş Sendikası Amasra Şubesini de ziyaret ederek, Şube Başkanı Birol Yalçın’dan sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aldı, Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Başkan Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ve Amasra Teşkilat Üyeleri eşlik etti. 

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra ziyareti kapsamında Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessesesi İşletmesi maden ocağındaki ziyaretlerine Amele Birliği Amasra Şubesi ile devam etti. Akın Amele Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Timur Yüksel ve Şube Başkanı Yasin Sagay ile sohbet edip yapmış oldukları çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

 

 

Akın, “Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin”

 

 

Son olarak beraberindeki heyet ile birlikte madencileri ziyaret eden Başkan Akın, “Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesinde çalışan madenci vatandaşlarımızı ziyaret ederek, vardiyaya giren ve vardiyadan çıkan işçilerle selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledik. Madencilerimizin ne kadar zor şartlar altında çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Bartın Belediyesi olarak bizler madenci kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Tüm madenci kardeşlerimize Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Taş Kömürü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›