Demir, yeni seçmenle güçlü iletişim kurmaya önem veriyor

Türkiye’nin en genç başkanı unvanını korurken Bartın’da siyasetin en aktif isimlerinden biri olan AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, gençlerle sık sık bir araya geliyor. Gençlerle güçlü iletişim kurmaya büyük önem veren Demir, Bartın Gençlik Kolları Teşkilatı olarak 2023 seçimlerine iyi hazırlanacaklarını belirtti. Demir, “Bizler de 2023 hedefleriyle, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla çalışıyoruz, bu vizyonla çalışan gençleriz. Her devirde olduğu gibi biz gençler her zaman en önde yürüyeceğiz ve inandığımız yolda yürüyeceğiz. İnşallah 2023 Türkiye’si gençlerin Türkiye’si olacak. Cumhurbaşkanımızın bize açmış olduğu yolda inşallah 2053 vizyonuna sıkı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz”
Bu haber 2022-03-04 10:47:59 eklenmiş ve 289 kez görüntülenmiştir.

 

“2023 Türkiye’si gençlerin Türkiye’si olacak”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

2023 seçimlerinde yaklaşık 7 milyon genç oy kullanacak. Büyük bir oy oranına sahip olan gençleri yanlarına çekmek isteyen partiler ise var gücüyle çalışıyor. AK Parti Bartın Gençlik Kolları da gençlere yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

 

AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, bu kapsamda yeni seçmene yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini ifade ederken gençlerle güçlü iletişim kurmaya büyük önem veriyor.

 

 

“En fazla oyu yine AK Parti alacak”

 

 

Bartın Gençlik Kolları Teşkilatı olarak 2023 seçimlerine iyi hazırlanacaklarını belirten Demir, “Göreve geldiğimiz andan itibaren gençlerimizin isteklerini dinliyor ve onlardan gelen talepleri hızlıca yerine getiriyoruz. Gençlerle en güçlü iletişimi kuran parti AK Parti’dir. 2023’te gençlerden en fazla oyu alan yine AK Parti olacak. Gençlerin lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın ve Türkiye genelinde en yüksek oyu hem ilk defa oy kullanacak seçmenden hem de tüm gençlerimizden alacak. Bunu gençlerle bir araya geldiğimizde net bir şekilde görebiliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya konulan idealleri gençlerimize yönelik çalışmaları daha da artırarak geleceğe taşıyacağız” dedi.

 

 

“2023’e ve 2053 vizyonuna emin adımlarla ilerliyoruz”

 

 

Gençlere bu dönemde çok iş düştüğünü dile getiren AK Parti Bartın Gençlik Kolları Demir, “AK Parti Gençlik Kolları, Türkiye ve dünyanın en güçlü gençlik teşkilatı. Yaklaşık 1,5 milyona varan genç üyesiyle bugün dünya ve Türkiye siyasi tarihinde gelmiş geçmiş en güçlü üye sayısına sahip bir teşkilat. Burada ana muhalefetin tüm kademe organlarının toplamı kadar bizim sadece gençlik kolları üye sayımız var. İnşallah üye kampanyamızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 2023'te inşallah Bartın, AK gençlikle birlikte Bartın gençliği ile birlikte ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyerek sandıkta mührünü vuracak. Sandıklar Recep Tayyip Erdoğan diye patlayacak. 2023 gençlerin ve AK Parti’nin seçimi olacak. Bir kez daha Cumhurbaşkanı’mızın büyük bir oy teveccühüyle seçildiği seçim olacak. Bu noktada gençlerin kararlılığı da gayet yerinde. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, gençlerimizle hem 2023’e hem de 2053 vizyonuna emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

 

 

Gençler, siyasetin nesnesi değil öznesi!

 

 

AK Parti’nin ve hükümetin gençlere önem verdiğine dikkat çeken Demir, gençlere yönelik birçok icraat yapıldığını da vurgularken şunları

kaydetti:

 

 

 

“Hükümetimizin her alandaki icraatlarını görmek de bizim adımıza sevindirici. Bartın’ımızda da gençleri ilgilendiren birçok icraatlar var. Türkiye’nin dört bir yanında gençlere kalem kalem icraat üreten hükümetimizden Allah razı olsun. Bunu Bartın’da da birçok yerde görüyoruz. Bugün AK Parti, gençlerin taleplerini dinleyebilen, temennilerini dinleyebilen, şikayetlerini dinleyebilen ve bunu hızlıca hem parti politikalarına hem hükümet politikalarına hızlıca yansıtıp icraata dönüştürebilen tek parti ve tek hükümet.

 

 

Şunu söylemem lazım, gençlerin partisi AK Parti, gençlerin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türk siyasi tarihinde gençlerin önündeki tabuları, barikatları teker teker kırmış, parçalamış ve önünden kaldırmış bir lider. Biz Cumhurbaşkanımızla yan yana yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız gençleri siyasetin nesnesi değil öznesi pozisyonunda her zaman değerlendirdi. Bu özne olma vasfımızı da Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz güçle yapıyoruz.

 

 

Cumhurbaşkanımız bize güveniyor. Çünkü gençlik kollarından yetişen bir siyasetçi. Siyasete gençlik kolları başkanlığından başladı. Cumhurbaşkanımız o günlerden bugünleri hayal etti. O günlerden bugünleri tasarladı ve inanarak yoluna devam etti. Biz dünya ve Türk demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdırmış, mührünü basmış bir liderin gençlik kollarıyız. Böyle bir lidere böyle bir gençliğiz. O nedenle partimiz her iki kişiden birinin oyunu almış çok güçlü bir parti.

 

 

Eğer gençler bir davaya, bir ideale sahip çıkarlarsa orada hedefe ulaşmak kaçınılmazdır. İşte bizler de 2023 hedefleriyle, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla çalışıyoruz, bu vizyonla çalışan gençleriz. Her devirde olduğu gibi biz gençler her zaman en önde yürüyeceğiz ve inandığımız yolda yürüyeceğiz.

 

 

İnşallah 2023 Türkiye’si gençlerin Türkiye’si olacak. Cumhurbaşkanımızın bize açmış olduğu yolda inşallah 2053 vizyonuna sıkı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz.”

 

ETİKETLER : AK Parti Mücahit Demir Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›