8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlenecek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenleyen Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, etkinliklerin 4 Mart 2022 Cuma günü başlayarak 8 Mart 2022 Salı günü sona ereceğini duyurdu.
Bu haber 2022-03-04 10:38:29 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlenecek.

 

 

4 Mart 2022 Cuma günü Resim Sergisi ile başlayacak olan etkinlikler 8 Mart 2022 Salı günü gerçekleştirilecek olan Fener Alayı Kadın Yürüyüşü ile sona erecek.

 

 

Sergi 20 Mart’a kadar açık

 

 

Etkinlikler kapsamında ilk olarak 4 Mart Cuma günü (bugün) saat 18.00’da Yalı Yaşam Merkezi Sanat Galerisi’nde Bartın Belediyesi Resim Atölyesi Sergisi açılacak. 48 kursiyerin resmilerinin yer aldığı sergi 20 Mart’a kadar açık kalacak.

 

 

El emeği göz nuru el ürünleri pazarı açılacak

 

 

6 Mart Pazar günü saat 12.30’da Bartın Belediyesi Kapalı Otopark alanında El Emeği Göz Nuru El Ürünleri Pazarı Açılışı gerçekleştirilecek. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Yerel Ticaretin Geliştirilmesi Projesi kapsamında 6 Mart’tan itibaren Kapalı Otopark ’ta her pazar günü El Emeği Göz Nuru El Ürünleri pazarı kurulacak.

 

 

“4 Kadın 1 Hikâye”

 

 

7 Mart Pazartesi günü saat 19.30’da Bartın Belediyesi Sanat Evi’nde Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “4 Kadın 1 Hikâye” isimli tiyatro gösterisi oynanacak.

 

 

8 Mart Salı günü ise 12.30’da Bartın Öğretmen Evi’nde Bartın Belediyesi kadın çalışanları ile öğle yemeği ve plaket töreni gerçekleştirilecek.

 

 

Etkinlikler kapsamında son olarak ise 8 Mart Salı günü 20.00’da bando eşliğinde Fener Alayı Kadın Yürüyüşü yapılacak.

 

 

Belediye Sosyal Tesislerinden başlayacak olan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.

ETİKETLER : Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Bartın Belediyesi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›