“İş dünyamız adına önemli bir adım atmış olduk”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde kurulacak olan “TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi” ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TSO Başkanı Halil Balık, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yaşadığı sorunları çözme noktasında gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha eklediğini belirtirken “Üyelerimizin yaşadığı sorunları hızlı bir şekilde çözme noktasında bu merkez çok önemli bir rol oynayacak. Bu kapsamda çok yakın zaman da Bartın TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezini açacağız. Bu merkez adalete erişim noktasında çok önemli bir yol olacak. Ancak henüz bunu bilmeyen insanlar var. Bunun daha geniş kitleler tarafından bilinmesi yargı işleyişini de kolaylaştıracaktır. Bu yol doğru bir yol. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak önemli bir adım atmış olduk” dedi.
Bu haber 2022-03-03 10:37:06 eklenmiş ve 150 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Şubat Ayı Meclis Toplantısı, TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

 

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını TSO Meclis Başkanı Adem Akpürçek yaptı.

 

 

Akpürçek, toplantıya katılan tüm Meclis Üyelerine teşekkür ederken TSO’da açılması için çalışmalarına başlanan “TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi”yle ilgili Genel Müdür Dr. Onur Yüksel bilgilendirmede bulundu.

 

 

Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel’in TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkeziyle ilgili Uyuşmazlıkların Çözümünde Arabuluculuk Çözüm Merkezleri’nin rolü, arabuluculuğun güncel gelişmeleri ve TOBB UYUM 'un çalışmaları konularında bilgi paylaşımıyla devam etti.

 

 

“Bu merkez çok önemli bir rol oynayacak”

 

 

TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel’in önemli bilgiler paylaştığı toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yaşadığı sorunları çözme noktasında gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha eklediğini söyledi.

 

 

TSO Başkanı Halil Balık, konuyla ilgili açıklamasında; “Bartın’da ve bölgemizde üyelerimizin hukuki anlamda yaşadıkları ve uzun yıllar süren ticari anlaşmazlıkların önüne geçmek için faaliyete geçirecek olduğumuz Bartın TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi için meclis toplantımız da öncesi bilgilendirme toplantısı düzenledik. Üyelerimizden aldığımız güç ile biz her zaman sorunların çözümü noktasında adımlar atmış bir kurumuz. Bu felsefemiz doğrultusunda Bartın TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Bartın iş dünyasına yardımcı olacak bir merkez olacaktır. Bugün de meclis toplantımızda TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel beyefendi ile ilk adımını atmış olduk. En ufak ayrıntıya kadar konuların konuşulduğu toplantımızın sonrasında meclis üyelerimiz de çözüm merkezimizin kurulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de böyle bir organizasyonun içinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. Üyelerimizin yaşadığı sorunları hızlı bir şekilde çözme noktasında bu merkez çok önemli bir rol oynayacak. Bu kapsamda çok yakın zaman da Bartın TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezini açacağız. Bu merkez adalete erişim noktasında çok önemli bir yol olacak. Ancak henüz bunu bilmeyen insanlar var. Bunun daha geniş kitleler tarafından bilinmesi yargı işleyişini de kolaylaştıracaktır. Bu yol doğru bir yol. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak önemli bir adım atmış olduk. Üyelerimize, şehrimize, bölgemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Halil Balık Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›