Ulus’ta “2022 Yılı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı” yapıldı

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Şube Başkanları Toplantısı ile kurumların performanslarını değerlendirip, hizmet kalitesinin artırılması noktasında dikkat edilmesi gereken hususlarda kurum müdürlerine gerekli talimatları verdiklerini belirtirken kurum çalışmaları ve hedefleri de yeniden gözden geçirdikleri söyledi.
Bu haber 2022-03-01 14:49:13 eklenmiş ve 149 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Ulus İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç’ın başkanlığında geçtiğimiz gün da Kaymakamlık Toplantı Salonunda ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince düzenlenen toplantıda; kurumlardaki mevcut durumlar, 2021 yılı içindeki çalışmalar, 2022 yılı için planlanan çalışmalar, hizmet içi eğitimler, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği,  memurların mesaiye düzenli devam etmeleri, işe giriş- çıkış saatleri, kılık kıyafete özen gösterilmesi, personelin tutum ve davranışları, koronavirüsle mücadele tedbirleri, ödeneklerin düzenli kullanılması ve tasarruf tedbirleri, daire amirlerince kurum denetimlerinin düzenli yapılması, ast üst ilişkileri, resmi yazışma kuralları, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışı ve kurumlardan beklentiler konuları görüşüldü.

 

 

Kurumların 2021 yılı çalışmaları ile 2022 yılı hedeflerine ilişkin Kurum Amirlerince sunum yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

 

 

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç; “Yapmış olduğumuz şube başkanları toplantısı ile kurumlarımızın performanslarını değerlendirip, hizmet kalitesinin artırılması noktasında dikkat edilmesi gereken hususlarda kurum müdürlerimize gerekli talimatlarımızı verdik. Kurum çalışmaları ve başarı ölçeklerimizden yola çıkarak hedeflerimizi yeniden gözden geçirdik. Devletimizin tüm kurumlarımız aracılığıyla ilçemiz nezdinde milletimize sunduğu hizmetlerdeki kalite devamlılığı ve vatandaşlarımızın memnuniyetlerinin devam ettirilmesi hususunda gerekli çalışmalarımızı ve planlamamızı yaptık. Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesine riayet edilmesi konusunda talimatlarımızı verdik. Söz konusu çalışmalarda milletimiz için kamu hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesi gerekliliğinin vurgusunu yaptık. Tüm kamu kurum amirlerimize ve personellerimize göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç Ulus Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›