Çocuk parkları bakımdan geçiyor

Bartın Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir taraftan mahallelerin park, spor sahası ve oturma alanı ihtiyaçlarını karşılarken bir taraftan da mevcut parkları bakımdan geçirerek güzelleştiriyor. Bu kapsamda da Belediye ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi 49. Sokak’ta bulunan Çiğdem Parkı’nda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.
Bu haber 2022-02-28 09:47:43 eklenmiş ve 104 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi 49. Sokak’ta bulunan Çiğdem Parkı’nda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bir taraftan mahallelerimizin park, spor sahası ve oturma alanı ihtiyaçlarını karşılarken bir taraftan da mevcut parkları bakımdan geçirerek güzelleştirme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallesi 49. Sokak’ta bulunan Çiğdem Parkı’nda bakım onarım çalışması yapıldı. Çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalarımız ihtiyaç duyulan noktalarda plan program çerçevesinde devam edecek” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›