Yatırımlar yerinde incelendi

Geçtiğimiz Ağustos ayında Ulus’ta meydana gelen sel felaketi neticesinde Zafer köyünde hasar gören ve DSİ tarafından yeniden yapılan yatırımlarını yerinde inceleyen Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Bu haber 2022-02-25 10:32:05 eklenmiş ve 211 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi – Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, 11 Ağustos 2021 tarihinde Ulus’a bağlı Kumluca ve Abdipaşa beldelerinde meydana gelen sel felaketi neticesinde Zafer Köyünde hasar gören ve Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yeniden yapılan yatırımları yerinde inceledi.

 

 

Ziyaret esnasında Kaymakam Kılıç’a Zafer Köyü Muhtarı Vasfi Yaman da eşlik ederken çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıç, “2021 yılında ilçemizde meydana gelen sel felaketi neticesinde hasar gören tüm alt yapı ve üst yapıları devletimizin hızlı ve kararlı yaklaşımıyla yeniden inşa ederek eskisinden daha güzel ve sağlam hale getiriyoruz. DSİ aracılığıyla yapılmakta olan köprü, dere ıslahı ve taş tahkimat çalışmalarını yerinde ve yakından takip ederek en doğru ve kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza sunmak için çalışıyoruz. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Vatandaşlarımızın bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu tarz yatırımların destekçisi ve takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın DSİ
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›