“Projenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim”

KöyPark Projesi kapsamında kullanılacak olan beton duvar üstü korkuluk, merdiven korkulukları, hobi bahçelerinin kulübeleri, güvenlik kulübesi, pergole, kamelya masaları, piknik masaları, oturma bankları, idari bina ve kanatlı hayvan kümeslerinin üretimi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Atölyeleri Hizmet binasında yer alan Marangoz Atölyesinde yapılıyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın devam eden projenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.
Bu haber 2022-02-23 16:16:47 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Atölyeleri tarafından KöyPark Projesi kapsamında kullanılacak olan beton duvar üstü korkuluk, merdiven korkulukları, hobi bahçelerinin kulübeleri, güvenlik kulübesi, pergole, kamelya masaları, piknik masaları, oturma bankları, idari bina ve kanatlı hayvan kümeslerinin üretimi gerçekleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Akın; “KöyPark Projemiz kapsamında kullanılacak olan beton duvar üstü korkuluk, merdiven korkulukları, hobi bahçelerinin kulübeleri, güvenlik kulübesi, pergole, kamelya masaları, piknik masaları, oturma bankları, idari bina ve kanatlı hayvan kümeslerinin üretimi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Atölyeleri Hizmet binamızda yer alan Marangoz Atölyemizde yapılıyor. Çok sayıda donatıyı içerecek olan bu projenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Üretken belediyecilik anlayışımızla bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›