297 ve 144. sokakta yol düzenleme çalışması

Karaköy Mahallesi 297. ve 144. Sokakta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu tür çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.
Bu haber 2022-02-23 15:49:35 eklenmiş ve 182 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından zemin tesviye çalışması tamamlanan Karaköy Mahallesi 297. ve 144. Sokakta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz bir yandan hasarlı noktaları sıcak asfalt ile düzenlerken bir yandan da hasar gören kaldırımların bakım onarımını yapıyor. Bu kapsamda son olarak da zemin tesviye çalışmaları tamamlanan Karaköy Mahallesi 297. ve 144. Sokakta sıcak asfalt ile yol bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımıza sorunsuz ulaşım imkânı sağlayacağız. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›