Suda KDV indirimleri peş peşe geldi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Belediye Başkanlarına su faturalarında KDV yüzde 1’e indirilmesi talimatı verirken MHP’li Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ile MHP’li Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, yüzde 7, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ise yüzde 10’luk indirim kararı aldı.
Bu haber 2022-02-22 11:55:04 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına seslenmiş ve “AK Partili belediyelerin olduğu yerde en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımızı su parasında rahatlatacaklar” demişti.

 

 

Erdoğan'ın “AK Partili belediyelerin olduğu yerde en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımızı su parasında rahatlatacaklar” sözlerinin ardından, AK Partili belediyelerden peş peşe “indirim” açıklamaları gelmeye başladı.

 

 

Bahçeli de talimat verdi

 

 

MHP lideri Devlet Bahçeli MHP'li Belediye Başkanlarına su faturalarında KDV yüzde 1’e indirilsin talimatı verdi. MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 229 belediye başkanına su fiyatlarında indirim yapılması konusunda mesaj gönderdi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin çağrısından sonra Bartın’daki belediyelerden suda KDV indirimi açıklamaları peş peşe geldi.

 

 

Kumluca ve Hasankadı’dan yüzde 7

 

 

MHP’li Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, “Vatandaşlarımızın üzerindeki yüklerin hafifletilmesi ve aile bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Belediyemiz su tarifelerinde yüzde 7 oranında indirim yapılmıştır. Hasankadımıza hayırlı olsun” diyerek KDV indirimini açıkladı.

 

 

Yine MHP’li Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da Bahçeli’nin talimatı üzerine KDV indirimi yapıldığını açıklayarak “Vatandaşlarımızın üzerindeki yüklerin hafifletilmesi ve aile bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin  talimatlarıyla Belediyemiz su tarifelerinde yüzde 7 oranında indirim yapılmıştır. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Kozcağız’da yüzde 10 indirim!

 

 

Belediyeler su fiyatlarında yüzde 7 oranında indirime giderken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, bu indirim oranına yüzde 3 ilave daha yaparak Kozcağız’da yüzde 10’luk bir indirim kararı aldı. Başkan Karaman da konuyla ilgili açıklamasında; “Sevgili hemşehrilerim; su kullanım ücretlerinde yüzde 10 indirime gidiyoruz. İnşallah 4 Mart Cuma günü alacağımız Meclis kararıyla indirimi gerçekleştirmiş olacağız. Şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın suda KDV indirimi KDV indirim
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›