113 bin metrekare alanda çalışmalar devam ediyor

KöyPark Projesi için çalışmalar devam ederken hobi bahçesinin çevre düzenlemesi, merdiven ve taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor.
Bu haber 2022-02-21 17:11:06 eklenmiş ve 1892 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi - KöyPark projesi kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait 113 bin metrekare alanda gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın büyük önem verdiği bu çalışmalar kapsamında hobi bahçesinin çevre düzenlemesi, merdiven ve taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın; “Büyük önem verdiğimiz KöyPark Projemizle ilgili 113 bin metrekare alanda çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından hobi bahçesinin çevre düzenlemesi ve merdiven çalışması yapılıyor. Bu çalışmalarla birlikte Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından da taş duvar işi sürdürülüyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından güvenlik kulübesi ve kameralar için enerji hattı çekildi. Tüm birimlerimizle proje alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında Bartın’a değer katacak önemli projeyi daha hayata geçirmiş olacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›