Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Partili belediyelere çağrı!

AK Parti 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına seslenirken suya da yüzde 7 indirim uygulanmasını istedi. Bartın’da ilk indirim haberi Ulus Belediyesi’nden geldi.
Bu haber 2022-02-19 09:20:16 eklenmiş ve 75 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın’da ilk indirim Ulus’tan geldi

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, geçtiğimiz gün Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun da katıldı.

 

Toplantıda, önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023 AK Parti veya bizim şahsımızdan ziyade ülkemiz ve milletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Milletimiz bugüne kadar girdiğimiz hiç bir mücadelede hamdolsun bizi yalnız bırakmadı. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmamızı sağlayacak hamlenin içindeyiz. Her mücadelemiz gibi bunu da başaracağız. Bu durumun farkında olan sadece biz değiliz. Milletimizi geri bırakmak için her yola başvuranlar da bu hakikati görüyor” dedi.

 

 

Suda yüzde 7 KDV indirimi

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım desteklerinden enerjiye, KDV indirimlerinden gençlere yönelik adımlara kadar her alanda toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak birçok müjdeler açıkladıklarını hatırlatarak özellikle son dönemde gündeme gelen elektrik tarifeleri konusunda ilgili kurumlara, vatandaşlar lehine yeniden bir değerlendirme yapılması talimatını verdiklerini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu vesileyle tüm AK Partili belediyelere bir kısmını geçen günlerde başlattığı bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunarak, “Su tarifelerinde birinci derecede belediye başkanlarına sesleniyorum, biz ne ana muhalefetiz, ne şuyuz, ne buyuz, biz AK Parti’yiz. En az KDV indirimi kadar, şartları uygun olanlar bunun da üzerinde bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır” diye konuştu.

Bartın’daki ilk indirim haberi Ulus’tan gelirken Ulus Belediyesi’nce su ücretlerine yüzde 7 oranında KDV indirimi uygulandığı açıklandı.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti İl Başkanları Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›