Okullarda güvenli eğitim toplantısı yapıldı

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 2. döneminin huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi, ülkemizin geleceği çocuklarımız ve gençlerimizin okula ulaşımlarında, okul ve çevresinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzluğun engellenmesi amacıyla; asayişin temini, trafik güvenliğine ilişkin tedbirlerin alınması, bağımlılıkla mücadele ve Covid-19 küresel salgınına ilişkin okullarımızda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bu haber 2022-02-17 09:17:07 eklenmiş ve 76 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Sinan Güner ve eşi Hanımefendi Uzm.Dr. Beyhan Güner, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, daire amirleri, okul müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar tarafından açılış konuşması yapıldı.

 

 

“Okullarımızın en güvenli yerler olması için gereken önlemleri almayı kararlılıkla sürdüreceğiz”

 

 

Ardından kürsüye gelen Vali Güner, çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenliğini, huzurunu tehdit edebilecek bütün ihtimallerin göz önünde bulundurarak yapılması gerekenlerin en ince ayrıntısına kadar planlandığını ifade ederek “Okullarımızın en güvenli yerler olması için gereken bütün önlemleri almayı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi. Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amiri V. J.Ast.Çvş. Meryem Örs, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür V. Komiser Özal Yasin Çalman, Bartın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Yeşilay Derneği Bartın Şube Başkanı Uzm.Dr. Ali Rıza Karakoyun ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Bahriye Çelebi Erbacak tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantı görüş ve temennilerin ardından sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği eğitim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›