Başkan ‘MİS’ toplantısına başkanlık etti

MİS Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Akın 'biz testere gibiyiz, bir sana bir bana' deriz dedi.
Bu haber 2022-02-16 14:26:08 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Yönetim Kurulu Toplantısı,  MİS Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında toplandı. Belediyelerin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda sendikal faaliyetlerle ilgili bilgi verildi. Akın, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, toplantıya katılan Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

 

 

 'Alın teri kurumadan'

 

 

Akın; “MİS'e üye olan belediyelerimizde iş barışı sağlanıyor. Amiyane tabirle 'biz testere gibiyiz, bir sana bir bana' deriz. Hem işçimizin rahat, huzur içerisinde halkımıza faydalı olması hem de belediyelerimizin mali yükünü yükseltmemek lazım geldiği inancı içerisinde hareket ediyoruz. İşçinin hakkını 'alın teri kurumadan' veren bir düstur içinde olan MİS, belediyelerimizle beraber bu düsturla çalışıyor. Sendikal faaliyetlerimizi değerlendirdiğimiz bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Akın’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›