Başkan başarı belgeleri takdim törenine katıldı

Millet konağında düzenlenen Bölge Müdürleri ile değerlendirme toplantısı ve ödül törenine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Vali Sinan Güner Bölge Müdürleri ve İl Müdürlerine başarılarından dolayı başarı belgesi verdi.
Bu haber 2022-02-16 14:11:02 eklenmiş ve 101 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Sinan Güner, başkanlığında Millet Konağı’nda düzenlenen bölge müdürleri ile değerlendirme toplantısı ve ödül törenine katıldı. Vali Güner, ilimizdeki DSİ, Karayolları, İller Bankası ve Orman yatırımlarının değerlendirildiği toplantıdan sonra başarılı çalışmalar ve 11 Ağustos 2021 tarihinde İlimizde meydana gelen sel felaketinde gösterilen gayretli çalışmaları nedeniyle Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, DSİ 23. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ümit Aziz Kara, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu’nu ve bu bölge müdürlüklerinin ildeki görevlileri olan Bartın Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, DSİ 233. Şube Müdürü Sancar Biçer, Karayolları 156. Eski Şube Şefi Yunus Emre Öcal’ı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

 

 

“Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum”

 

 

Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner Başkanlığında ilimizdeki yatırımların takibinde ve 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinde göstermiş oldukları işbirliği, üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Karayolları Bölge Müdürlü ve İl Müdürlüklerine Başarı Belgeleri takdim törenine katıldım. Tören sonrası da Valimiz Sayın Sinan Güner ev sahipliğinde başarı belgesi alan bölge müdürleri ve il müdürleri ile yemek programında bir araya geldik. Özverili çalışmalarından dolayı ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Millet Konağı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›