Kavşak suyu deposu tamam, sıra çeşme bağlantılarında

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Aladağ Mahallesinde devam eden kavşak suyu projesinde çeşme bağlantıları yapılıyor.
Bu haber 2022-02-16 11:46:12 eklenmiş ve 413 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Kavşak Suyu Projesi Aladağ Mahallesi’nde devam ediyor.

 

 

Bartın Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde Aladağ Mahallesi Yıldız Kent Sitesi’nin bulunduğu bölgeye yerleştirilen 10 tonluk kompozit Kavşak Suyu deposunun çeşme bağlantıları yapılıyor.

 

 

Daha önce Hürriyet Mahallesi, Karaköy Mahallesi, Orduyeri Mahallesi ve Tuna Mahallesi’nde kavşak suyu depoları kurarak çeşmelerden Kavşaksuyu akmasına imkân sağlayan Bartın Belediyesi son olarak Aladağ Mahallesi’nde çalışma başlatmıştı.

 

 

Çalışmalar kapsamında ilk olarak bölgeye 10 tonluk kompozit Kavşak Suyu deposu yerleştirildi. Daha sonra ise Kavşak Suyu deposunun çeşme bağlantıları yapılması için çalışma başlatıldı.

 

 

“10 tonluk kompozit Kavşak Suyu deposu”

 

 

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Akın, “Vatandaşlarımızın kavşak suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla daha önce Hürriyet Mahallesi, Tuna Mahallesi, Karaköy Mahallesi ve Orduyeri Mahallesinde çalışma gerçekleştirerek bu bölgelerimizi kavşak suyu ile buluşturmuştuk. Şimdi ise bu çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz.  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışma kapsamında Aladağ Mahallesi Yıldız Kent Sitesi’nin olduğu bölgeye 10 tonluk kompozit Kavşak Suyu deposu yerleştirdik. Ekiplerimiz şu anda 32 ve 25’lik PPRC borularla depoya bağlanacak olan çeşmelerin hatlarını çekiyor. 10 tonluk depomuz ve ona bağlı olarak 3 adet çeşme ile bölge halkımıza hizmet vereceğimiz bu çalışmamızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›