Akın’dan eğitim kurumlarına ziyaret

Beraberindeki heyetle birlikte eğitim kurumlarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gereken destekleri vereceklerini söyledi.
Bu haber 2022-02-16 11:40:01 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Eğitim kurumlarını ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Şehitler İlkokulu ve Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

 

 

İlk ziyaretini 15 Temmuz Şehitler İlkokulu gerçekleştiren Başkan Akın, okul müdürü Şenol Yalçın ve öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya geldi. Talep ve önerilerinin konuşulduğu ziyarette Akın, belediye olarak ihtiyaç duydukları her konuda okullara gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

 

 

Başkan Akın’ın ikinci ziyareti ise Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne oldu. Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ender Işıkkent tarafından karşılanan Akın daha sonra öğretmenler odasında öğretmelerle bir araya geldi.

 

 

Ziyaretinde Bartın Belediyesi projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Akın, öğretmelerin talep, öneri ve görüşlerini dinledi. Akın, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini, okulların eksikliklerini, ihtiyaçlarını imkânlar ölçüsünde karşıladıklarını söyledi.

 

 

“Öğrenciler eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilsinler diye”

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Okullarımızın gerek altyapı gerek üst yapı gerekse de kültürel ve sosyal aktivitelerinde gereken desteği vermeye gayret ettik. Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilmelerini arzu ediyoruz. Bunu sağlamak amacıyla da eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle sohbet edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Bizleri ağırlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

 

 

Başkan Akın’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık eşlik etti.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›