Çeştepe Köyü Akın’ı ağırladı

Köy ziyaretlerine Çeştepe köyünde devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi.
Bu haber 2022-02-16 11:37:57 eklenmiş ve 249 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Her fırsatta İlçe, belde ve köyleri ziyaret ederek bu bölgelerde yaşayan vatandaşları ziyaret eden Başkan Cemal Akın, son olarak Çeştepe Köyü’ne ziyarette bulundu.

 

 

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Aktıp Başhekimi Halil Doğan, Sadettin Yıldız ve Sefai Çalıkoğlu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kırkaç ve Şeref Demir hazır bulundu. Çeştepe Köyü Muhtarı Ertan Külük, Kutlubey Tabaklar Köyü Muhtarı Şaban Yamakoğlu ve köy sakinleri tarafından karşılanan Başkan Akın, vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Bartın Belediyesi projelerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Akın, köy sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığı sordu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Akın, göstermiş oldukları ilgi ve alaka için köy sakinlerine teşekkür etti.

 

 

Akın, ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet ettiklerini, fikir alışverişlerinde bulunduklarını söyledi.

 

 

‘Danışan akıl hata yapmaz’

 

 

Ziyaretler sayesinde vatandaşlarla istişare yapma imkânı bulduğunu belirten Akın, “Mümkün mertebe değerli dostlarımızla bir araya gelerek, sohbet etme imkânı buluyoruz. 'Danışan akıl hata yapmaz' düsturuyla yola çıkarak, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Mahallelerimizde, sitelerde ve köylerimizde vatandaşlarımız ile görüşerek, talep ve önerilerini alıp değerlendiriyoruz. Beşerî münasebetin çok önemli olduğu düşüncesindeyim. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için Çeştepe Köyü Muhtarı Sayın Ertan Külük, Kutlubey Tabaklar Köyü Muhtarı Sayın Şaban Yamakoğlu ve tüm köy sakini dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›