Başkan Akın, proje alanında incelemede bulundu

Kemerköprü meydanında uygulanacak olan projeyi inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın düzenlemeler hakkında bilgi alarak orada bulunan esnafların taleplerini dinledi.
Bu haber 2022-02-16 11:36:24 eklenmiş ve 253 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, KemerKöprü Meydanı’nda uygulanacak olan düzenleme projesi ile ilgili incelemede bulundu. Yapılan incelemede Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve teknik personeller hazır bulundu.  İncelemede proje alanını gezen Başkan Cemal Akın, daire müdürlerinden yapılacak olan düzenlemeler ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra çevredeki esnafları ziyaret eden Akın hem yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi hem de esnaflarının taleplerini dinledi.

 

 

Akın, “Çok Daha Güzel Bir Görünüm Kazandırmış Olacağız”

 

 

Yapılacak olan proje ile ilgili açıklamada bulunan Akın, “Kemerköprü’de yer alan minibüs duraklarının 898. Sokak’ta oluşturduğumuz durak alanına alınmasıyla birlikte Kemer Köprü Meydanı’nda uygulayacağımız proje ile ilgili yerinde inceleme yaptık. İnşallah yeni durak alanında çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte minibüs durağımızı Kemer Meydanı’ndan kaldıracağız. Durakların kalkmasıyla birlikte de bu alanda Kemerköprü Meydan Düzenleme Projesi adı altında bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu kapsamda da yapacağımız çalışmaları Belediye Başkan Yardımcım Hasan Arınan, ilgili daire müdürlerimiz ve teknik personelimizin katılımıyla yerinde inceledik. Bu proje ile araç trafiği anlamında sıkıntılı olan bu bölgeyi rahatlatarak, alanı vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Proje kapsamında yapacağımız pergoleler, oturma alanları, bitkilendirilmiş yeşil alanlar, cephe boyamaları ve aydınlatmalarıyla birlikte Kemer meydanımıza çok daha güzel bir görünüm kazandırmış olacağız” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›