Yeni projelerle ilgili bilgi verdi

Vatandaşlarla makam odasında buluşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-02-14 16:15:48 eklenmiş ve 113 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi – Mesaisinin en büyük bölümünü vatandaşlara ayırarak köylere kadar giderek halkın taleplerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, makamında da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, makam odasında gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet ederken talep ve önerilerini dinleyerek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

 

 

Bu kapsamda Başkan Akın, son olarak Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay, Akçalı Köyü Muhtarı Rıdvan Kahraman, Yıldız Köyü Muhtarı Muammer Demir, Azaları Ali Acar ve Cemal Çağlayan, Dallıca Köyü Muhtarı İsmet Kızıldağ, Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Temsilcisi ve Bartın Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Sezai Hangişi, Türk Büro-Sen Bartın İl Başkanı Erkan Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Demirkıran, Zafer Birlik Durağı Başkanı Erhan Kütük, Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan, Şehit Polis Mustafa Kemal Açıkgöz’ün Babası Orhan Açıkgöz, Eroğlu Enerji Tarım Turizm Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Eroğlu,  Çeşm-i Turizm İnşaat Sahibi Göksel Keserci ve babası Erol Keserci ile esnaf ve vatandaşları ağırladı.

 

 

Makam odasında gerçekleşen ziyaretlerde, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Akın, yeni projelerle ilgili hakkında bilgiler verdi.

 

 

Başkan Akın, nazik ziyaretleri için ziyaretçilerine teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın Cemal Akın Bartın Belediye Başkanı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›