“Birlikte çıktığımız yolda emin adımlarla yürüyoruz”

Kozcağız’daki şoför esnafıyla bir araya gelen Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Özcan Uzun, Birlik ve beraberlik içinde sorumluluklarımızı bilerek, elimizden gelenin en iyisini yapmak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda, hep birlikte yürüyeceğiz. Azim ve gayretle şoför esnafımızın yanında olacağız. Her şey şoförlerimiz için, birlikte çıktığımız yolda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.
Bu haber 2022-02-14 16:08:17 eklenmiş ve 139 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Özcan Uzun, 26 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu için başkanlık adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıklamıştı.

 

 

Adaylığını açıklamasıyla birlikte başkanlık için sıkı bir şekilde çalışan Uzun, ziyaretler gerçekleştirerek şoför esnafının desteğini istiyor.

 

 

Ziyaret programı kapsamında Kozcağız’daki şoför esnafıyla bir araya geldi. İlk olarak minibüsçüleri ziyaret eden Uzun, ardından da taksici esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Ziyaretlerinde projeleri hakkında da bilgiler veren Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Özcan Uzun, tüm şoför esnafının da desteğini istedi.

 

 

“En iyi hizmeti vermeyi düşünüyoruz”

 

 

Aynı zamanda Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı da olan Uzun, başkanlığı dönemindeki çalışmaları şöyle anlattı:

 

 

“İlk göreve geldiğimizde kooperatifimizin bir dünya sıkıntısı vardı. Bunlardan biri icra dosyalarımızın oluşuydu. SSK’ya, vergi dairesine, sanayiye ve birçok üyemize de borcumuz vardı. Göreve geldiğimizde bunları bilmiyorduk, 6 ay sonrasında tebligatlar gelmeye başladı ve biz yanımızda çalışan tüm arkadaşlarımızla birlikte bütün borçlarımızın üstesinden geldik. Çok iyi giden işimizde şuan hiçbir yere borcumuz yok. 4 yıldan beridir de Şoförler Odası’nın yönetim görevinde bulundum. Görevimiz ise bu dönem bitti ki 26 Şubat Cumartesi günü Şoförler Odası’nın kongresi var, oraya da minibüsçü arkadaşlarımızdan aldığımız desteğe istinaden başkanlık adayına çıktık. İlk önce lokal dediğimiz kısmımızı başka bir fayda sağlanamıyor oluşu yüzünden sadece nişan yapılan yer özelliğinden çıkarıp şoförlerimizin oturabileceği nezih bir mekana dönüştürmeyi istiyor, şoförlerimize en iyi hizmeti vermeyi düşünüyoruz. İkinci yapacağımız iş ise çoğu arkadaşımız yolda kaldığında kullandığımız bir adet kurtarıcımız var, eski kurtarıcımızı satıp yenisini temin ettik ama o da eskiydi. Bunun yerine daha modern bir çekici almayı planlıyoruz.

 

 

“Hiçbir üyemizden para talep etmeyeceğiz”

 

 

Bütün şoför arkadaşlarımızın da bildiği üzere 2022 yılında tarifeler yenilecek ve bizse hiçbir üyemizden para talep etmeyeceğiz. Taksi duraklarında ve minibüslere sahip durak başkanları olan arkadaşlarımız var, bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla başkanlarımızla 2-3 ayda bir toplanıp sıkıntılarını dinleyeceğiz ve çözüme kavuşturacağız. Bana başkanlık adayı konusunda destek olan tüm şoför ve yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

 

ETİKETLER : Özcan Uzun Bartın Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›