“Danışan akıl hata yapmaz” diyen Başkan’dan iki köye ziyaret

Beraberindeki heyetle birlikte Kazpınarı ve Bostanlar köyünü ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, köy sakinlerinin görüşlerini dinleyerek talep ve önerilerini yerine getireceğini dile getirdi.
Bu haber 2022-02-14 16:04:21 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Her fırsatta ilçe, belde ve köylere ziyaretler gerçekleştirip buralarda ikamet vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın son durağı Kazpınarı ve Bostanlar köyleri oldu.

 

 

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ve Amasra İlçe Teşkilat Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Orhan, İbrahim Barış ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Özgüroğlu eşlik etti.

 

 

Ziyaretlerinde köy sakinlerine altyapı ve üstyapı çalışmalarından kültürel ve sosyal faaliyetlere cenaze hizmetlerinden pandemi döneminde yapılan çalışmalara kadar birçok konuda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Akın, ayrıca köy sakinlerinin görüşlerini dinledi.

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “‘Danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize Kazpınarı ve Bostanlar Köyleriyle devam ettik. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Belediye çalışmalarımızla ilgili önerilerini dinledik. İlçelerimizden, beldelerimizden ve köylerimizden şehrimize gelen ve hizmetlerimizden yararlanan vatandaşlarımızın düşünceleri çok önemli. Bizler her zaman bu anlayış içinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizleri ağırlayan değerli muhtarlarımız Sayın Mehmet İnce, Sayın Şeref Arkan ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›