Akın: “Vatandaşlarımızın acı günlerinde de yanlarındayız”

Bartın Belediyesi Gasilhaneyi ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın görevli personellerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Belediye Cenaze Hizmetleriyle ilgili de bilgiler veren Başkan Akın, “Sosyal Belediyecilik anlamında cenaze hizmetlerimiz çok önemli bir görev üstleniyor. Yapmış olduğumuz yeniliklerde halkımızdan tarafından büyük beğeni kazanıyor. Bartın Belediyesi olarak vatandaşlarımız acı günlerinde de yanlarındayız” dedi.
Bu haber 2022-02-14 15:57:47 eklenmiş ve 66 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Gasilhanesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde Mezarlıklar ve Defin İşleri Sorumlumuz Hakan Sunar ile görevli personeli ile bir süre sohbet eden Akın, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz günden itibaren cenaze hizmetlerimizde birçok yenilik yaptık. Bir insanın en zor anı bir yakını kaybettiği zamandır. Bu bilinçle hareket ederek yapmış olduğumuz yeniliklerle bu zor zamanlarında vatandaşlarımıza gereken desteği vermeye çalıştık. İlk olarak cenaze araçlarımızın sayısını artırarak Ülkemizin her noktasından ücretsiz cenaze nakli gerçekleştirdik. Bu kapsamda da yaklaşık 2 milyon kilometreye yakın cenaze nakli gerçekleştirildi. Ayrıca pide, ayran, lokum gibi ikramların yanı sıra bin adet tabure de cenaze evlerine ve mevlitlere gönderiyoruz. Ayrıca cenaze sahiplerine kefen ve saburaj tahtasını da ücretsiz temin ediyoruz. 2 Kasım 2021 tarihinde hizmete açtığımız Bartın Belediyesi Gasilhanesi ile ücretsiz cenaze bekletme ve yıkama işlemlerini gerçekleştirmeye başladık. Açıldığı günden buyana Gasilhanemizde 130 cenaze yıkandı. Sosyal Belediyecilik anlamında cenaze hizmetlerimiz çok önemli bir görev üstleniyor. Yapmış olduğumuz yeniliklerde halkımızdan tarafından büyük beğeni kazanıyor. Bartın Belediyesi olarak vatandaşlarımız acı günlerinde de yanlarındayız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›