Histo kimya ve boyama kiti satın alınacak

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Histo kimya ve boyama kiti satın alacak.
Bu haber 2022-02-14 10:58:26 eklenmiş ve 87 kez görüntülenmiştir.

 

Histokimya Ve Boyama Kiti Alımı,  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ilgili Ambar Birimine teknik şartnameye uygun olarak Muayene Komisyonu huzurunda ilgili Ambar biriminin ihtiyacı doğrultusunda ihtiyaçlar firmaya bildirildikten sonra en geç 10 gün içerisinde yüklenici uhdesinde kalan malzemeleri sözleşme süresi boyunca mesai saatleri içinde peyder pey teslim edilecek. Ambar birimi gerekli görürse yüklenicinin uhdesinde kalan tüm malzemeleri bir defada isteyebilir ve yüklenici bunu kabul etmiş sayılır.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Satın Alma birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.

Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›