Zehir tacirlerine büyük darbe!

İl dışından Bartın’a uyuşturucu sevkiyatı yapan 8 şüpheliden 4’ü tutuklanırken 2 şahıs hakkında adli kontrol tedbiri kararı verildi, 2 şahıs da serbest bırakıldı. Şahısların Bartın, Zonguldak ve İstanbul’daki ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Bu haber 2022-02-14 09:58:19 eklenmiş ve 162 kez görüntülenmiştir.

 

 

8 şahıstan 4’ü tutuklandı!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın polisi, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Yapılan operasyonla Bartın polisi, zehir tacirlerine büyük bir darbe daha vurdu.

 

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti (TCK 188)” suçuna yönelik 8 Eylül 2021’de tarihi itibari ile başlatılan projeli çalışma kapsamında; M.D., Y.Ç, S.İ., H.B, S.Ö, G.K., R.D, S.M isimli 8 şüpheli şahısla alakalı yapılan yakalamalarda; 21,42 gram metamfetamin maddesi, 0,10 gram Kokain maddesi, 2.92 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 100 adet extasy, 24,23 gram esrar maddesi ele geçirildi.

 

8 Şubat Salı günü  Bartın, Zonguldak ve İstanbul adreslerinde gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonda 7 şüpheli şahıs yakalandı.

 

Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 2 parça halinde daralı 4,41 gram metamfetamin maddesi, tek parça 4,80 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde içiminde kullanılan 4 adet bong, 2 adet pipe isimli aparat ele geçirildi.

 

Şüpheli 7 şahıs gözaltına alınırken yapılan işlemleri ardından geçtiğimiz gün adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadeler doğrultusunda 1 kişi daha gözaltına alınırken toplam şüpheli sayısı 8 oldu.

 

Dosya kapsamında 4 şahıs tutuklanırken 2 şahıs hakkında adli kontrol tedbiri kararı verildi, 2 şahıs ise serbest bırakıldı.

ETİKETLER : Bartın Bartın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Bartın Zonguldak ve İstanbul Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›