Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri…

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Ne hediye alacağınıza dair hâlâ fikriniz yok mu? Eğer bugünün özel olduğuna inanıyor ve kutlamayı tercih ediyorsanız sizin için birkaç hediye fikrimiz var.
Bu haber 2022-02-12 13:13:25 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Şüphesiz sevgilileri bu özel günü, nerede, nasıl ve hangi hediyelerle kutlayacağı heyecanı şimdiden sarmış durumda. Bu tatlı heyecanın önemli nedenlerinden biri de, sevgililer günü hediyesi olarak ne alınabileceğine dair kararsızlıktır.

 

 

Sevgiyle gözlerine baktığınız ve büyük bir aşkla bağlı olduğunuz sevgiliniz için acaba, en özel sevgililer günü hediyeleri hangileri?

 

 

Hediye seçme konusunda herhangi bir fikriniz yoksa ya da henüz karar veremediyseniz sizler için hazırladığımız haberimizi incelemenizde fayda var. Çünkü hediye telaşının yaşandığı bu zamanlarda işinizi kolaylaştırması için sevgiliye alınabilecek en güzel Sevgililer Günü hediyelerini sizler için derledik.

 

 

İşte birbirinden anlamlı hediye örnekleri...

 

 

Erkek için Sevgililer Günü hediyesi

 

 

Erkek sevgiliye hediye almak -özellikle duyguların tavan yaptığı özel bir günden bahsediyorsak- kadınlar için zorlu bir süreç haline gelebiliyor. Kadınlara hediye alma durumunda kozmetikten - aksesuara geniş bir yelpazeden seçim şansı varken erkek için sevgililer günü hediyeleri daha dar bir açıda ama ürün çeşitliliğin bol olduğu bir kulvarda. Peki ‘14 Şubat'a az bir süre kala erkeğe hediye alınır?’ diye düşünüyorsanız sevgiliye hediye fikirleri vermesi açısından size sunacağımız alternatifleri değerlendirmeniz işinizi kolaylaştıracak.

 

 

Erkek Aksesuar Setleri

 

 

Son zamanların favori ürün gruplarından olan erkek için hediye setleri içeriğinde birden fazla ürünü barındırması ve kişiselleştirilebilir (üzerine isim yazılabilir) olması sebebiyle en beğenilen erkek hediyelerinin başında geliyor.

 

 

İkili sevgili hediyeleri

 

 

Çift saatleri veya aksesuarları birbirinin tamamlayan, birbirinin ruh ikizi aşıklar için romantik bir alternatiftir. Özellikle erkeğe sevgililer günü hediyesi seçiminde kararsızsanız, çift hediyeleri ile hem “ne hediye alabilirim?” çıkmazından kurtulabilir hem de mutluluğu paylaşacabildiğiniz bir hediye vermiş olursunuz. 

 

 

Kadınlar için sevgililer günü hediyesi

 

 

Sevgililer Günü hediyesi olarak tercih edilebilecek, sevdiğiniz kişiyi mutlu edecek ve her bakışta sizi anımsatacak pek çok alternatif bulunur. Erkeklere yönelik hediyeler daha zorlayıcı olsa da kadınlar için Sevgililer Günü hediyeleri, yüzlerce farklı seçeneği içerir. Bir de Sevgililer Günü kampanyası takip edilirse 14 Şubat indirimlerinden yararlanılabilinir. Kullanışlı ve anlamlı modellerden kişiye özel ürünlere, klasik ama şık birçok seçeneği Bartın’da Hükümet Caddesi’nde bulunan Anıl Gümüş ve Aksesuar’da keşfedebilirsiniz.

 

 

Kadın aksesuar modelleri

 

 

Aksesuar kullanmayı seven bir kız arkadaşınız ya da eşiniz varsa, en iyi Sevgililer Günü hediye seçeneği takı ve takı setleri olabilir. Kolye, küpe ve aksesuarlara ek olarak farklı malzemeler ve taşlarla süslenmiş seçenekler, takı kategorisinde bulunabilir. Bütçenize uygun olarak gümüş, çelik ve zirkon bijuteri gibi ürünleri de hediye olarak tercih edebilirsiniz. Bu ürünleri tek satın alabileceğiniz gibi, bir araya getirilen takı setleri halinde de hediye edebilirsiniz.

 

 

Sevgiliye özel aşk kurabiyeleri

 

 

Alacağınız hediyenin çok pahalı ve değerli olması her zaman onu mutlu edecek bir hediye olduğu anlamına gelmez. Hediyenizde sizden bir şeylerin olması her zaman kutladığınız özel günler için romantik bir hediye olmasını sağlar. Eğer siz de sevgilinize eşi ve benzeri olmayan, sadece sizler için hazırlanacak olan butik kurabiyeler ile tatlı bir hediyesi verebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte olduğunuz günden buyana yaşadığınız her şeyi hatırlayın. Birbirinize hitap şekillerinizi, ikiniz için önemli tarihleri, mekânları ve aklınıza gelen her şeyi… Siz düşünün “Nilüfer’in Kurabiyeleri” sizler için o çok önemli anlarınızı kurabiye olarak tasarlasın. En basitinden “seni çok seviyorum”, “iyi ki varsın aşkım” gibi sihirli sözcüklerini farklı şekilde söyleme lezzetine kavuşun. Ayrıca yaptıracağınız kurabiyeler tamamen size özel olacağından tüm kurabiyeler üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. İsme özel kurabiyenin üzerine kendi adınız ve sevgilinizin adını yazdırabilirsiniz.

 

 

Uzun süre tazeliğini koruyor!

 

 

Ürünler yüzde 100 sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanıyor.  Kurabiyelerin tamamında tereyağı kullanılıyor. Kuru ortamlarda saklandığı takdirde de uzun süre tazeliğini koruyor. Ayrıca Nilüfer’in Kurabiyeleri Türkiye’nin her yerine kargo imkânı da sağlıyor. Kurabiyeleriniz ayrı ayrı paketleniyor. Her biri kurdele ile bağlanarak, kutuda ekstra ambalaj ücreti alınmadan size ulaştırılıyor. Siz de sadece Sevgililer Günü’nde değil diğer özel olan tüm günlerde de sevdiklerinizi mutlu etmek için istediğiniz renk ve modellerde butik kurabiyeler yaptırabilirsiniz.

 

ETİKETLER : Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›