Gülşen’den veda mesajı

İstanbul Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak ataması yapılan Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, veda mesajı yayınladı.
Bu haber 2022-02-12 13:02:56 eklenmiş ve 76 kez görüntülenmiştir.

 

 

İstanbul Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak ataması yapılan Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, veda mesajı yayınladı.  Gülşen mesajında, “Gözle görülmeyene, gidenden bekleyene, resmî makamdan kalbî makama kurduğumuz köprülerden vatan ve bayrak sevgisi olan herkes amasız, fakatsız, lakinsiz geçsin diye aldığımız nefesin hakkını verebilmek gayesiyle 14 aydır Allah’ın lütfettiği, devletin emrettiği, Fatih Sultan Mehmet Han’ın emaneti eşsiz şehrimiz Amasra’mızda ilçe millî eğitim müdürlüğü görevim sona erdi.”

 

 

“Yeni köprüler kurma gayesinde olacağız”

 

 

Yeni köprüler kurma gayesiyle yeni görev yerim İstanbul'un Kâğıthane ilçesine yol alırken hepinizden ilçemizin bir ömür gönlüme emanet olduğunu bilmenizi isterim. Amasra ilçemizde eğitimi gücümüzün yettiğince bir adım ileri taşımak için birlikte çaba harcadığımız değerli okul yöneticilerine teşekkür ediyorum. Öğretmenler odasına her girişimde gözlerindeki pırıltı ve heyecan ile bana güç veren bu ülkenin erdemli pusulalarına iyi ki varsınız diyor ve hayat defterimizde kıymetli satırlar olarak yer alacak olan değerli öğretmenlerimize devletim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bakışlarında mensubu olmaktan onur duyduğum necip Türk milletinin gelecek umudu gördüğüm, varolma sebebimiz sevgili öğrencilerimize her sabah ümit ile güne başlama sebebim oldukları için teşekkür ediyor, geleceğe bakan gözlerinden öpüyorum.”

 

 

“Amasra İlçemize teşekkürler”

 

 

“Bana sevdamı yaşatma fırsatı veren, içtenlikle sahip çıkan; cümlemizin kesiştiği, selamımızın karşılaştığı Amasra ilçemizin tüm birimlerindeki her bir ferdine gönülden Allah'a ısmarladık temennisinin eşliğinde teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

 

“Bizleri yalnız bırakmayan dostlara teşekkürler”

 

 

“Amasra’da son gecemizde bizleri yalnız bırakmayan ve  birlikte görev yapabilmenin eşsiz onurunu ve şansını  yaşadığım İlçe Kaymakamımız Sayın Kadir Perçibaşta olmak üzere değerli mesai arkadaşlarıma , daire müdürlerimize , Kamu-Sen İl Başkanı Sayın Sezai Hangişi’ye ,Sayın Mehmet Bekçi ‘ye ve Amasra’ya iyi ki gelmişim deme sebebim ahiretlik kardeşim , can dostum Gürkan Özengi’ye teşekkür ediyorum. Sizleri Allah’a, Amasralı çocuklarımız ise size emanet ediyorum “dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›