Başkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunurken “Danışan akıl hata yapmaz düsturundan hareketle, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Şehrimizi ilgilendiren tüm konularda sürekli istişare ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-02-10 16:09:05 eklenmiş ve 74 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Tüm konularda sürekli istişare ediyoruz”

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’in de hazır bulunduğu yemekte Belediye çalışmaları değerlendirildi.

 

 

Yemeğe katılan tüm Muhtarlara teşekkür eden Başkan Akın; “Danışan akıl hata yapmaz düsturundan hareketle, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Şehrimizi ilgilendiren tüm konularda sürekli istişare ediyoruz. Bu kapsamda da son olarak Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelerek, sohbet ettik. Bartın Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini gerçekleştirdiğimiz muhtarlarımızla buluşmamızda, değerli dostlarımızın fikirlerini dinleyerek, yeni projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İstişare toplantımıza katılım sağlayan değerli Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hep birlikte hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›