KöyPark alanına enerji hattı çekiliyor!

Hürriyet Mahallesi’nde devam eden Köypark projesi kapsamında güvenlik kulübesi ve kameralar için enerji hattı kuruluyor.
Bu haber 2022-02-10 15:49:19 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın büyük önem verdiği KöyPark projesi kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait 113 bin metrekare alanda gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

 

 

Bu çalışmalar kapsamında son olarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik kulübesi ve kameralar için enerji hattı oluşturuluyor.

 

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana çok sayıda park alanını halkımızın hizmetine sunduk. Bu alanlardan bir tanesi de KöyPark Projemizdir. Proje alanında çalışmalarımız devam ediyor. Şuan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından güvenlik kulübesi ve kameralar için enerji hattı oluşturuluyor. Çalışmalarımız tamamlandığında Bartın’a değer katacak önemli projelerinden bir tanesi olacak olan bu proje, içerisinde çok sayıda donatıyı barındıracak. Bu çalışmaların şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›