Başkan, Bodura Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Beraberinde heyetle birlikte Bakraçboz Bodura köyünü ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, vatandaşların talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-02-10 15:46:55 eklenmiş ve 88 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Sinoplu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Saadettin Yıldız ve Ahmet Yılmaz ile birlikte Kozcağız beldesi Bakraçboz Bodura Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Bartın Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi verdi. Vatandaşların çalışmalarla ilgili öneri ve taleplerini de dinleyen Akın, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

 

“Çalışmalarımız ve Projelerimizle İlgili Bilgi Verdik”

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Kozcağız beldesi Bakraçboz Bodura Köyü’nde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ziyaretimizde vatandaşlarımıza çalışmalarımız ve projelerimizle ilgili bilgi verdik. Bodura Muhtarı Hüseyin Karakaş nezdinde Mamak Muhtarı Fatih Özdemir, Avgölü Muhtarı Mustafa Seis, Sofular Muhtarı Halil Ayhan’a ve vatandaşlarımıza misafirperverlikleri ve kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›