Başkan Akın, Yeni Şar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi…

Yeni Şar Mahallesi’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini dinledi. Aynı zamanda belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Akın, “Bu ziyaretlerimizde hem çalışmalarımızı anlatım hem de vatandaşlarımızın görüşlerini, talep ve önerilerine kulak verdik. Bu talep ve öneriler doğrultusunda da çalışmalarımıza yön verip halkımızın için en güzel hizmetleri sunmaya çalıştık. Şehir merkezinde olduğu gibi köy, belde ve ilçelerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da belediye hizmetlerimiz hakkında düşünceleri bizler için çok önemli. Bu kapsamda da ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-02-09 13:26:46 eklenmiş ve 124 kez görüntülenmiştir.

 

 

“HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ”

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ilçe, belde, köy ve kent merkezindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Şehit Uğur Akyer’in babası İbrahim Akyer’in ve Yeni Şar Mahallesi Muhtarı Ferdi Akyer’in daveti üzerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkan Murat Demir, Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri Nejdet Kalafat, Şevket Aydıroğlu, Fatih Aykın, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyeleri Tacettin Köstekçi, Gökhan Ermiş, Yüksel Özcan, Kozcağız Belde Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Bayram, Ümit Özdemir, Doğan Acer ve Altan Üstünbaş ile birlikte evlerine misafir oldu. Ziyarette İbrahim Akyer, Yeni Şar Mahallesi Muhtarı Ferdi Akyer ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Akın, hem Bartın Belediyesi çalışmalarını anlattı hem de görüşleri dinledi.

 

 

“Bizler için çok önemli”

 

 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Cemal Akın, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet ettiklerini, fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ziyaretler sayesinde vatandaşlarla istişare yapma imkânı bulduğunu ifade eden Başkan Akın, “İletişime önem veren yapımızla, beşeri münasebetin çok önemli olduğu bilinciyle ilçe, belde, köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımız ile görüşerek, talep ve önerilerini alıp değerlendiriyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren her zaman halkın içinde olduk. Şehir içinde gerçekleştirmiş olduğumuz esnaf, site, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra her fırsatta köy, belde ve ilçelerimizi de ziyaret edip bu bölgelerde yaşayan dostlarımızla bir araya geliyoruz. Bu ziyaretlerimizde hem çalışmalarımızı anlatım hem de vatandaşlarımızın görüşlerini, talep ve önerilerine kulak verdik. Bu talep ve öneriler doğrultusunda da çalışmalarımıza yön verip halkımızın için en güzel hizmetleri sunmaya çalıştık. Şehir merkezinde olduğu gibi köy, belde ve ilçelerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da belediye hizmetlerimiz hakkında düşünceleri bizler için çok önemli. Bu kapsamda da ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu ziyaretimizde de Şehitimiz Uğur Akyer’in babası İbrahim Akyer’in, Yeni Şar Mahallesi Muhtarımız Ferdi Akyer ve mahalle sakinlerimizin daveti üzerine hanelerine misafir olduk. Bizleri ağırlayan kıymetli dostumuz İbrahim Akyer’, Yeni Şar Mahallesi Muhtarımız Ferdi Akyer ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›