Pamuk’tan Akın’a ziyaret

Bartın PTT Baş Müdürü Özcan Pamuk, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti. karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Akın, PTT Bartın Şubesi’ne ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Bu haber 2022-02-09 13:24:45 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın PTT Baş Müdürü Özcan Pamuk, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşti. Her iki kurumun yapmış olduğu çalışmaların konuşulduğu ziyarette Başkan Cemal Akın,  tüm kurum ve kuruluşlarla birlik beraberlik içinde çalıştıklarını bu kapsamda da PTT Bartın Şubesi’ne ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Bartın PTT Baş Müdürü Sayın Özcan Pamuk ziyaretime geldi. Değerli misafirimize tüm kurum ve kuruluşlarla birlik beraberlik içinde çalıştığımızı, belediyemize ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ettim. Nazik ziyareti için Bartın PTT Baş Müdürü Sayın Özcan Pamuk’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›