PCR testlerinde kullanılmak üzere sarf malzeme satın alınacak

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi PCR testlerinde kullanılmak üzere sarf malzeme satın alınacak.
Bu haber 2022-02-09 11:02:20 eklenmiş ve 75 kez görüntülenmiştir.

 

PCR Testlerinde Kullanılmak Üzere 5 Kalem Sarf Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Sözleşme imzalanmasına müteakip işe başlanacak olup 9 ay içerisinde (31.12.2022 tarihine kadar) malzemeler teslim edilecek. Siparişler fax, e-posta veya iadeli posta yoluyla yapılacak. İlgili birim tarafından verilecek siparişlere istinaden en geç 10 takvim günü içerisinde peyder pey Teknik Şartnamede belirtilen şartlar doğrultusunda (sözleşme süresince) teslim edilecek. Malzemelerin hastanenin ilgili deposuna kadar teslimi yükleniciye ait olacak.

İhale 3 Mart 2022 tarihinde saat 10:30’da yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi-Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›