Tuncay Maden’den gövde gösterisi!

Bartın’da 12 yıldır Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu’nda aktif görev yapan Tuncay Maden, Mayıs ayında yapılacak olan genel kurul için başkan adayı olduğunu açıkladı. Başkanlık için bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğunun altını çizen Maden, “Programlarımızı yaptık, projelerimizi hazırladık. Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde de başarılı olup, meslek camiamıza elimizden gelen yardımı yapacağız. Yapacağımız şeyler var, projelerimizi hazırladık, çok güzel şeyler olacak inşallah” dedi.
Bu haber 2022-02-07 12:10:04 eklenmiş ve 103 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Programlarımızı yaptık, projelerimizi hazırladık”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Mali Müşavirler Odası Başkanlık seçimleri için adaylığını resmen duyuran Tuncay Maden, basın mensupları ve Bartın’daki serbest muhasebeciler ile mali müşavirlerle bir araya geldi.

 

 

Mayıs ayında yapılacak olan Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlık seçimleri için Tuncay Maden adaylığını ortaya koydu.

 

 

Kahvaltılı bir programda Bartın basını ve meslektaşları ile bir araya gelen Maden, meslektaşlarından destek beklediğini söyledi.

 

 

Başkanlık için ileriye dönük plan ve projelerinin hazır olduğunun altını çizen Maden, “Mayıs ayında Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının seçimleri var. Ben yapılacak olan seçimlerde Mali Müşavirler Odasına Başkan adayıyım. Basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmak isterim. İnşallah başarılı oluruz. İnşallah mahcup olmayız. Ben 12 yıldır Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulundayım zaten. Belli bir tecrübem, birikimim var. Yanımdaki arkadaşlarım genç, dinamik, heyecanlı… Programlarımızı yaptık, projelerimizi hazırladık. Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde de başarılı olup, meslek camiamıza elimizden gelen yardımı yapacağız. Yapacağımız şeyler var, projelerimizi hazırladık, çok güzel şeyler olacak inşallah. Değerli meslektaşlarımdan bu yolda desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

 

 

Mevcut Yönetim de destekliyor

 

 

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Maden, mevcut Başkanın da kendileriyle birlikte hareket ettiğini ve desteklediğini kaydederek “Bizde iki dönem kuralı var. Mustafa Fındık Başkanım ile az önce telefonda görüştüm. Programa katılım sağlayamadı. Çok selamı var, o da bizimle birlikte hareket ediyor. İki dönem kuralı olduğu için maalesef aday olamıyor. O yüzden ben aday oldum” dedi.

 

ETİKETLER : Tuncay Maden Mali Müşavirler Odası Bartın
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›