Akın’dan, Kaymakam Kılıç’a ziyaret

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç’ı ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi projeleri hakkında bilgiler verdi.
Bu haber 2022-02-07 10:29:17 eklenmiş ve 120 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç’ı ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Ulus İlçe Başkanı Baskın Mısırlıoğlu ve Teşkilat Üyelerinin hazır bulundu.

 

 

Karşılıklı fikir alışverişi şekilde gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç’a Bartın Belediyesi projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

 

Ziyaretin devamında Başkan Cemal Akın, Kılıç’a hediye takdiminde bulundu.

 

 

Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaretin sonunda Kaymakam Kılıç, misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Başkan Akın ve beraberindeki heyet daha sonra Ulus Kaymakamlığında bulunan kurum çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ulus Kaymakamı Sayın Mehmet Sadık Kılıç’ı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanım Murat Demir, Ulus İlçe Başkanım Baskın Mısırlıoğlu ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında sohbet ettik. Misafirperverlikleri için Kaymakamımız Sayın Kılıç’a teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Ulus Kaymakamlığı Mehmet Sadık Kılıç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›