İnkumu yolu bakım onarımdan geçti

İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle hasar gören İnkumu yolu güzergahında Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım onarım çalışmaları yapılıyor.
Bu haber 2022-02-07 10:20:40 eklenmiş ve 85 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilimizde etkili olan kar yağışının ardından başlatmış olduğu yol bakım onarım çalışmalarına İnkumu yol güzergâhında devam etti.

 

 

Bir süre önce ilimizde etkili olan kar yağışı sebebiyle yollarda oluşan hasarlar Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor. Hasarlı noktalar ekipler tarafından torba asfalt ile sorunsuz hale getiriliyor.

 

 

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Şehrimizde etkili olan yağışı esnasında yapmış olduğumuz küreme çalışmaları sebebiyle bazı yol ve kaldırımlarda noktalarda hasarlar oluşmuştu. Kar yağışının sona ermesi ile şehir merkezimizde kar kaldırma çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çalışmaların ardından ise hasar gören kaldırım ve araç yollarında bakım onarım çalışma başlattık. Bu kapsamda da ekiplerimiz Hürriyet Mahallesi, Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdiler. Son olarak da İnkumu yol güzergâhında hasar gören noktalar ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt ile onarıldı” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›