Başkan’dan Geriş Köyü’ne ziyaret

Beraberindeki heyetle beraber Bartın Geriş Köyü’nü ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, köy muhtarı Rıfkı Ceylan ve köy sakinleriyle sohbet ederken istişarelerde bulunarak talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-02-04 16:21:05 eklenmiş ve 151 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Teşkilat Yönetim Üyeleri Sinan Özekin, Arif Dalkıran, Hasan Aktaş, Hüsnü Aydın ve Aziz Seyhan ile birlikte Geriş Köyü’nü ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Akın, misafirperverlikleri için Geriş Köyü Muhtarı Rıfkı Ceylan ve köy sakinlerine teşekkür etti.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Emek ve Yürekle yeni bir Bartın için çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak, projelerimizi bir bir uygulamaya sokuyoruz. Bu akşamda Geriş Köyü sakinlerimizi ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinledik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bizleri misafir eden Geriş Köyü Muhtarımız Rıfkı Ceylan ve köy sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi MHP Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›