Başkan Akın, muhtarlarla bir araya geldi

Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, muhtarlarla bir araya gelerek önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-02-04 16:03:35 eklenmiş ve 95 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ni ziyaret ederek, Muhtarlarla bir araya geldi.

 

 

Şube Başkanı Kâtip Cumur ve dernek üyesi Muhtarlarla sohbet eden Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili önerileri dinledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Sayın Kâtip Cumur ve dernek üyesi değerli muhtarlarımızı ziyaret ederek, Belediye çalışmalarımızla ilgili bilgilendirdik.  Sayın Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın önerileri bizim için çok kıymetli. Bu kapsamda da her zaman fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalarımıza bize ilettikleri öneriler doğrultusunda yön veriyoruz.  Değerli Muhtarlarımıza kıymetli düşünceleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, tüm Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›