Gıda ve temizlik ürünleri satın alınacak

Köyceğiz Belediyesi Kaplıca, Kamping, Plaj, Restaurant Ve Büfe Tesisleri İktisadi İşletmesi tarafından ihale usulü ile Gıda ve temizlik ürünleri satın alınacak.
Bu haber 2022-02-04 11:42:33 eklenmiş ve 93 kez görüntülenmiştir.

 

Köyceğiz Belediyesi’nin 2022 Yılı Muhtelif Gıda, Temizlik, Alkollü ve Alkolsüz İçecek alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale kapsamında tesislerde kullanılmak üzere 5 kısım halinde; 4 kalem düşük alkollü içecek, 12 kalem alkolsüz içecek, 95 kalem muhtelif gıda, 4 kalem et-tavuk grubu ve 50 kalem temizlik malzemeleri olmak üzere toplam 165 kalem mal alımı yapılacak. Alınacak içecek ürünleri ilanda belirtilen adreslere ücretsiz olarak teslim edilecek. Teslim edilen mallarla alakalı herhangi bir nakliye ücreti talep edilmeyecek.

Alınacak muhtelif gıda ürünleri soğuk zinciri de dikkate alınarak sipariş sonrası Köyceğiz Belediyesi merkez sınırları içerisinde teslim edilmek üzere en geç 2-3 saat içerisinde hazır olarak teslim edilecek.

İçecek ürünleri Köyceğiz Belediye Başkanlığının göstermiş olduğu adreslere ihtiyaç fişleri doğrultusunda parça parça ve fatura ile, muhtelif gıda ise sipariş sonrası Köyceğiz Belediye merkez sınırları içerisinde en geç 2-3 saat sonra fatura ile teslim edilecek.

İhale 10 Mart 2022 tarihinde saat 10:30’da Köyceğiz Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›