Akın, esnafın kandilini kutladı

Şehir merkezinde esnaf turu yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Lütfiye Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelirken kandillerini kutladı.
Bu haber 2022-02-03 14:22:05 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Lütfiye Caddesi’nde faaliyette bulunan esnafları ziyaret ederek, kandillerini kutladı.

 

 

Her seferinde kent merkezinin farklı noktalarında esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Akın, bu kez Lütfiye Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Esnafların Regaip Kandili’ni de tebrik eden Başkan Akın, gösterdikleri samimi ilgi için esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

Esnaf ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Rabbimizin bizlere sunmuş olduğu bereket ve rahmet dolu bu mübarek günler; dayanışma, yardımlaşma ve merhamet hasletlerimizin doruk noktaya ulaşmasına, kardeşlik duygularımızın pekişmesine vesile oluyor. Bu vesileyle, tüm hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›