Başkan çalışmaları inceledi

Bartın Belediyesi karla mücadele ekipleri kar kaldırma çalışmalarına devam ederken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın sık sık çalışma yapılan alanları ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceliyor.
Bu haber 2022-01-31 14:31:20 eklenmiş ve 114 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - İlimizde etkili olan kar yağışının ardından kar kaldırma çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi ekipleri son olarak Devlet Hastanesi bahçesi ve çevresi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bahçesi, Sanayi Sitesi ve Topçukonağı Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

 

 

Devlet Hastanesi bahçesi ve çevresinde gerçekleştiren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Cemal Akın, daha sonra çevredeki esnafları ziyaret ederek yapılan çalışmaları anlatıp esnafların bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bir süredir ilimizde etkili olan kar yağışında halkımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimizle 24 saat esasına göre çalıştık. Ana arterler başta olmak üzere, hastane yolları ve tüm sokaklarımızda kar küreme çalışmaları gerçekleştirerek oluşabilecek tüm mağduriyetlerin önüne geçtik. Kar yağışının sona ermesi ile de kar kaldırma çalışmalarını başlattık. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışma kapsamında birçok noktada biriken karla temizlendi. Ekiplerimiz son olarak ise Devlet Hastanesi bahçesi ve çevresi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bahçesi, Sanayi Sitesi ve Topçukonağı Caddesi olmak üzere 4 farklı noktada çalışmalarını sürdürdü. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›