Başkan Akın, çalışmaları anlatıp, talep ve önerileri dinledi

Kırtepe Mahallesi Eski Konak Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmalarını anlatırken talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-01-31 14:27:19 eklenmiş ve 190 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi- Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kırtepe Mahallesi Eski Konak Caddesi ve Kırtepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu çeşitli ziyaretlerle vatandaşların görüşlerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kırtepe Mahallesi Eski Konak Caddesi ve Kırtepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Esnafların çay ikramını geri çevirmeyen Akın, esnafların sıkıntılarını, sorunlarını dinleyip belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Esnaf ziyaretleri esnasında esnaflarla birlikte işyerlerinde alışveriş halinde olan vatandaşlarla da sohbet edip talepleri dinledi.

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Cemal Akın,” Esnaf ziyaretlerimizi rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bu ziyaretlerde esnaflarımızın ve halkımızın derdini dinliyor, bizlerden olan talep ve beklentilerine kulak veriyoruz. Bizim tek amacımız halkımıza hak ettiği güzel hizmetleri sunabilmek. Bunun için de halkımızla istişareler yaparak çalışmalarımıza yön veriyoruz" dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›