Bartın’a 5 milyon dolarlık yatırım!

Karton ambalaj ve ofset sektöründe Türkiye’de ilk 5’te yer alan UKAS Ambalaj A.Ş. Bartın’da 5 milyon dolarlık bir yatırımda bulunarak istihdama ve ekonomiye katkı sağlamayı planlıyor.
Bu haber 2018-10-29 13:25:05 eklenmiş ve 835 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

1999 yılında karton, ambalaj sektörüne katılmış olup başta elektrikli ev aletleri, elektronik aletler, gıda, giyim, kozmetik olmak üzere karton ambalaj ihtiyacı olan pek çok sektöre hizmet sunan UKAS Karton Ambalaj, sektörün belirleyici kurumlarından biri olma hedefiyle faaliyetlerine devam ederken Bartın’da 80 ila 100 kişiye iş imkanı sağlayacak bir yatırıma hazırlanıyor.

Balkan Ülkeleri ve Ortadoğu’ya ihracat yapan UKAS KartonAmbalaj A.Ş. Sahibi Ahmet Varol, Bartın’da 3 ile 5 milyon dolar arasında bir yatırım yapmayı plandıklarını ve bunun için de yer arayışı içerisinde olduklarını söyledi.

Bartın’dan Anadoluya dağıtım yapmayı düşündüklerini belirten Varol, “Lojistik olarak Bartın’ı daha avantalı olacağını düşündünüğümüzden dolayı buraya yıllık 25-30 milyon TL civarı cirosu olan bir yatırımda bulunmak istiyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın UKAS Ambalaj
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›