Kapalı yol yok!

Tuz serpme araçları ve elle tuz atan ekiplerle yolları araç ve yaya trafiğine hazır hale getiren Bartın Belediyesi, gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürürken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bu çalışmalar neticesinde kar nedeniyle kapalı yol kalmadığını belirtti.
Bu haber 2022-01-28 14:00:47 eklenmiş ve 103 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarının son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Kar küreme, temizleme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarının yanı sıra kar kaldırma çalışmalarının da devam ettiğini belirten Akın, kar nedeniyle ana arterler ve ara yollarda kapalı yolun bulunmadığını söyledi.

 

 

Çalışmalarla ilgili açıklamasında Akın; “Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde olumsuz hava koşulları nedeni ile oluşabilecek aşırı kar yağışına karşı tedbirlerimizi almıştık. 300 personelimizle 2 vardiya şeklinde çalışıyoruz. 1 adet greyder, 1 adet Komatsu büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 15 kepçe, 1 adet bıçaklı otomatik tuzlama kamyonu, 1 bıçaklı kamyon, 2 adet manuel tuzlama kamyonu, 1 kaldırım kar kürüme makinesi ve 1 adet solüsyon tankı ile alanda çalışıyoruz. Gereken ne ise üzerimize düşeni yaptık. Soğuk havayla birlikte yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı da önlemlerimizi aldık. Yollardaki buzlanmayı önlemek için tuz ve solüsyon kullandık. Tuz serpme araçları ve elle tuz atan ekiplerle yolları araç ve yaya trafiğine hazır hale getirdik. Gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekten ekiplerimiz titizlikle çalıştılar. Bu çalışmalar neticesinde kar nedeniyle kapalı yolumuz kalmadı. Tüm mahallelerimizde kar kaldırma çalışmalarımızı yoğunlaştırdık” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›